Huidverjonging

Synergie skin

Synergie is een Australisch cosmeceutisch bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en vitaliteit van de huid op lange termijn. Met het unieke concept en de kracht van clean science, produceren ze ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat u zich zeker voelt over uw huid, ongeacht uw leeftijd.

Synergie skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van toxische en schadelijke ingrediënten.

Lees hier meer over Synergie skin.

Microdermabrasie

Tijdens de microdermabrasie behandeling worden microkristallen op de huid gespoten. Hierdoor wordt een dun laagje dode huidcellen van de opperhuid verwijderd waardoor een jongere huidlaag aan de oppervlakte komt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en dat verstevigt de huid. Daarnaast neem de productie van elastine toe waardoor de huid gladder aanvoelt en weer een frisse uitstraling heeft. Door het behandelen van de huid na de microdermabrasie met ultrasone geluidsgolven worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen die vocht aan de huid onttrekken beter afgevoerd kunnen worden.|

Lees hier meer over microdermabrasie.

Mesotherapie met de meso injector

Heeft u rimpels en lijntjes in uw gezicht die u storen? Wilt u graag mooie volle lippen? Of de contouren van uw gezicht herstellen?

Dit kan bij Life & Looks door middel van een behandeling met de mesogun!
Mesotherapie is de injectie van een micro-dosis actieve stoffen in de huid met als doel de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Lees hier meer over mesotherapie met de meso injector.

Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle is opgericht door Carina Franck, een Zuid Afrikaanse vrouw die is opgegroeid op een boerderij in de Kalahari woestijn in Afrika. Ze bracht haar kindertijd door in de natuur, waar zij veel van oude geheimen van natuurlijke gezondheid en welzijn leerde kennen.

Ook ontwikkelde zij een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Lees hier meer over de Kalahari Lifestyle.

Beautybehandelingen

Simildiet beautybehandelingen

De beautybehandelingen met simildiet zijn professionele behandelingen voor elk huidprobleem.
- Acné en rosacea
- Huidversteviging en huidverbetering
- Photo-aging en verzorging
- Regenererend
- Depigmentatie

Omdat wij een zo goed mogelijk resultaat willen bereiken wordt iedere behandeling op uw huidtype afgestemd met de juiste peeling en het juiste serums.

Lees hier meer over beautybehandelingen.

Carboxy oxgel masker

Het Carboxy oxgel masker is een zuurstof boost voor de huid, activeert de cel opbouw door toevoer van essentiële CO2. Het geeft een huidverbetering en werkt op anti-aging.

Carboxy staat voor zuurstof. Met carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. Via de huid wordt koolstofdioxide ( CO2 ) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO2 zich bevindt. De zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstof wisseling.

Lees hier meer over het Carboxy oxygel masker.

WISHPro

WISHPro is een innovatie op gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huid verjongende behandeling.

WISHPro maakt gebruik van een state-of-art-technologie. Magnetic Infusion Technology is een geadvanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. WISHPro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elasine- en collageenproductie, levert broodnodige voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie.

Lees hier meer over WISHPro.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

De nieuwste behandeltrend, een directe oppepper van de huid en natuurlijke anti-aging behandeling.
Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

- Intensieve hydratatie, hersteld verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en conditie van de huid.
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastine

Lees hier meer over PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509