Huidverjonging

Cosmetische bindweefsel massage

Cosmetische bindweefsel massage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is het op dit moment een van de populairste behandelingen.

Bindweefsel kun je vergelijken met cement tussen stenen van een huis. Door ons hele lichaam ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel  een grote rol bij wondgenezing. Het onderhuids bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Lees hier meer over Cosmetische bindweefsel massage.

Cryotherapie

Met de cryopen kan je heel gemakkelijk , snel en doeltreffend

  • fibromen verwijderen
  • Wratten verwijderen
  • ouderdoms- en pigmentvlekken verwijderen
  • zonbeschadigingen verwijderen
  • bindweefselbultjes verwijderen
  • goedaardige huidletsels verwijderen.

Lees hier meer over de Cryotherapie

Zuurstoftherapie

DERMA OXY ZUURSTOF THERAPIE

Naarmate we ouder worden verminderd de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt met als gevolg een vale huid, rimpels en huidverslapping. Met de dermaOxy zuurstoftherapie bewerkstelligen wij een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Lees hier meer over zuurstoftherapie.

Diamantbrasie

MICRO DIAMANT CURVE
De micro diamant curve is een uniek 4 in een systeem waarmee diverse behandelingen kunnen worden uitgevoerd op lichaam en gezicht.
- Diamantbrasie
- Warme en koude hamer
- Ultrasonische behandeling
- Skinrubber

Lees hier meer over de Micro Diamant Curve

Synergie skin

Synergie is een Australisch cosmeceutisch bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en vitaliteit van de huid op lange termijn. Met het unieke concept en de kracht van clean science, produceren ze ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat u zich zeker voelt over uw huid, ongeacht uw leeftijd.

Synergie skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van toxische en schadelijke ingrediënten.

Lees hier meer over Synergie skin.

Microdermabrasie

Tijdens de microdermabrasie behandeling worden microkristallen op de huid gespoten. Hierdoor wordt een dun laagje dode huidcellen van de opperhuid verwijderd waardoor een jongere huidlaag aan de oppervlakte komt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en dat verstevigt de huid. Daarnaast neem de productie van elastine toe waardoor de huid gladder aanvoelt en weer een frisse uitstraling heeft. Door het behandelen van de huid na de microdermabrasie met ultrasone geluidsgolven worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen die vocht aan de huid onttrekken beter afgevoerd kunnen worden.|

Lees hier meer over microdermabrasie.

Mesotherapie met de meso injector

Heeft u rimpels en lijntjes in uw gezicht die u storen? Wilt u graag mooie volle lippen? Of de contouren van uw gezicht herstellen?

Dit kan bij Life & Looks door middel van een behandeling met de mesogun!
Mesotherapie is de injectie van een micro-dosis actieve stoffen in de huid met als doel de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Lees hier meer over mesotherapie met de meso injector.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

De nieuwste behandeltrend, een directe oppepper van de huid en natuurlijke anti-aging behandeling.
Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

- Intensieve hydratatie, hersteld verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en conditie van de huid.
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastine

Lees hier meer over PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster.

Beautybehandelingen

Simildiet beautybehandelingen

De beautybehandelingen met simildiet zijn professionele behandelingen voor elk huidprobleem.
- Acné en rosacea
- Huidversteviging en huidverbetering
- Photo-aging en verzorging
- Regenererend
- Depigmentatie

Omdat wij een zo goed mogelijk resultaat willen bereiken wordt iedere behandeling op uw huidtype afgestemd met de juiste peeling en het juiste serums.

Lees hier meer over beautybehandelingen.

Carboxy oxgel masker

Het Carboxy oxgel masker is een zuurstof boost voor de huid, activeert de cel opbouw door toevoer van essentiële CO2. Het geeft een huidverbetering en werkt op anti-aging.

Carboxy staat voor zuurstof. Met carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. Via de huid wordt koolstofdioxide ( CO2 ) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO2 zich bevindt. De zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstof wisseling.

Lees hier meer over het Carboxy oxygel masker.

WISHPro

WISHPro is een innovatie op gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huid verjongende behandeling.

WISHPro maakt gebruik van een state-of-art-technologie. Magnetic Infusion Technology is een geadvanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. WISHPro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elasine- en collageenproductie, levert broodnodige voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie.

Lees hier meer over WISHPro.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509