Beautybehandelingen

Simildiet beautybehandelingen

De beautybehandelingen met simildiet zijn professionele behandelingen voor elk huidprobleem.
• Acné en rosacea
• Huidversteviging en huidverbetering
• Photo-aging en verzorging
• Regenererend
• Depigmentatie

Omdat wij een zo goed mogelijk resultaat willen bereiken wordt iedere behandeling op uw huidtype afgestemd met de juiste peeling en het juiste serums.
Lees hier meer over Simildiet beautybehandelingen.

Huidverbetering met dr. Zein Obagi

Bij Life & Looks werken wij met de producten en behandelwijze van dr. Zein Obagi. Dermatoloog dr. Zein Obagi komt uit Los Angeles en is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.
De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dr. Zein Obagi’s standpunt is “een totale huidverbetering”, een gezonde huid voor iedereen. Wanneer er een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, stevig en tolerant.

Verzorgingsproducten Obagi €30,-

Lees hier meer over huidverbetering met dr. Zein Obagi.

Huidverbetering met Valmont

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt valmont mannen en vrouwen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.

Dit is cosmetica op basis van celtherapie. Dit stimuleert het cel vernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. valmont heeft zich omringt met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

Verzorgingsproducten Valmont €40,-

Lees hier meer over huidverbetering met Valmont.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509