Carboxy oxi gel masker

Carboxy oxgel masker

Het Carboxy oxgel masker is een zuurstof boost voor de huid, activeert de cel opbouw door toevoer van essentiële CO2. Het geeft een huidverbetering en werkt op anti-aging.

Carboxy staat voor zuurstof. Met carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. Via de huid wordt koolstofdioxide ( CO2 ) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO2 zich bevindt. De zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstof wisseling. Hierdoor verbetert het energie niveau in onze cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het carboxy oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van onder andere rimpels, huidverslapping, droge huid en onzuiverheden.

Carboxy Oxygel is een ideale aanvulling om de conditie van je huid stevig te verbeteren door de speciale samenstelling van krachtige natuurlijke ingrediënten die elk op hun eigen manier bijdragen aan de gezondheid van de huid.
Behandelindicaties:
- Doffe vale huidskleur
- Pigmentatie problemen
- Vochtarme huid
- Acne en onzuivere huid
- Huidveroudering
- Fijne lijntjes en rimpeltjes
- Littekens die slecht genezen
- Donkere kringen rondom de ogen

Kom binnen bij LIFE&LOOKS in Roermond voor een gratis en vrijblijvend advies.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509