Diamantbrasie

DIAMANTBRASIE

 

De micro diamant curve is een uniek 4 in een systeem waarmee diverse behandelingen kunnen worden uitgevoerd op lichaam en gezicht.

-        Diamantbrasie

-        Warme en koude hamer

-        Ultrasonische behandeling

-        Skinrubber

 

DIAMANTBRASIE

Op dit moment is de diamantbrasie een van de best geadviseerde behandelingen om huidverbetering en huidverjonging te bereiken. Door de voorbehandeling van de huid met de diamantbrasie is er een veel beter resultaat op alle andere behandelingen. De huid wordt met deze behandeling gestimuleerd tot het aanmaken van: nieuwe cellen, collageen en elastine.

Met behulp van steriele diamanten slijpkoppen worden onzuiverheden in de huid en dode huidcellen gescrubt en opgezogen, dit versnelt het proces van de huid om nieuwe cellen aan te maken. Deze behandeling kan worden ingezet bij,

-        Fijne lijntjes

-        Grove poriën

-        Onzuivere huid

-        Pigmentvlekken

-        Vermoeide en vale huid.

 

Diamantbrasie is een goede voorbehandeling voor het dieper laten inwerken van serums en voedingsstoffen in de huid. Dit resulteert in een betere opname van werkstoffen en verhoogde celactiviteit. Met als resultaat een frissere en gezondere huid.

WARME EN KOUDE HAMER

De koude functie wordt gebruikt na het peelen om de huid te kalmeren en de poriën te sluiten. Terwijl de warme functie ervoor zorgt dat dat de poriën opengaan en de huid makkelijker  cremes, serums en voedingsstoffen opneemt.

ULTRASONISCHE BEHANDELINGEN

Geluidsgolven met 18.000 trillingen per seconde verwarmen de huid, versnellen de bloedsomloop, laat spieren relaxen en bereiden de huid voor op verdere behandelingen. Het resultaat van een ultrasonische behandeling is een jongere, frissere en gezonde huid.

SKINRUBBER

De skinrubber verwijderd onzuiverheden zoal comedonen, huidvetten en onderliggende onzuiverheden door middel van elektrische geleiding.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509