Huidverbetering met dr. Zein Obagi

Huidverbetering met dr. Zein Obagi

Bij Life & Looks werken wij met de producten en behandelwijze van dr. Zein Obagi. Dermatoloog dr. Zein Obagi komt uit Los Angeles en is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dr. Zein Obagi’s standpunt is “een totale huidverbetering”, een gezonde huid voor iedereen. Wanneer er een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, stevig en tolerant.

Een gezonde huid ziet er van nature mooi uit en heeft geen beschadigingen of oneffenheden. Vanuit deze gedachte heeft dr. Zein Obagi een medicinaal huid transformatiesysteem ontwikkeld, dat de huid op cellulair niveau verbetert in zowel de opperhuid als de lederhuid. Dit wil zeggen dat dit systeem in staat is de juiste ingrediënten op de juiste plek in de huid te brengen, waar je slechts met vochtinbrengende crèmes niet kan komen.

 

Dr. Zein Obagi heeft verschillende productlijnen ontwikkeld, waarbij de huid steeds geholpen wordt om zichzelf te verbeteren. De producten kunnen op advies van de arts en of huidtherapeut gecombineerd worden, om zo een behandeling specifiek op maat van uw huid samen te stellen.

Dr. Zein Obagi’s definitie van een gezonde huid:
• Glad
• Stevig
• Egaal
• Gehydrateerd
• Geen huidaandoeningen

 

Zo Skin Health, zo medical

Heeft u ernstige huidproblemen maar vindt u het wel belangrijk uw huid goed te onderhouden en huidveroudering tegen te gaan? Om een gezonde huid te creëeren ontwikkelde dr. Zein Obagi de ZO Skin Health lijn. Huidverbetering op cellulair niveau is wat ZO Skin Health uniek en toonaangevend maakt. ZO Skin Health is niet gericht op moisturizen van de huid, wat de huid uiteindelijk lui maakt, maar op het activeren van de huid van binnenuit om zo tot een gezonde huid te komen.

Toepasbaarheid:
• Ouderdomsvlekken
• Fijne lijntjes en rimpels
• Ruwe huid
• Huidverslapping
• Vale huid

De 5 stappen naar een gezonde huid die dr. Zein Obagi aanraadt waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn:

1. Reinigen

Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en om de diepte werking van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

2. Activeren

Om de dieptewerking verder te bevorderen. Deze producten verwijderen dode huidcellen en overtollig talg, zodat de actieve ingrediënten goed hun werk kunnen doen.

3. Stimuleren

Om fijne lijntjes en pigmentvlekken te verminderen en de collageen en elastine productie te verhogen. Alle producten bevatten retinol, dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

4. Kalmeren en voeden

Om de huid na exfoliatie (het verwijderen van dode huidcellen) en het aanbrengen van actieve ingrediënten te verzorgen. Deze producten met kalmerende ingrediënten worden gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Ook zorgen ze voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

5. Beschermen

UVA, UVB en HEV. Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade, is dagelijkse bescherming nodig. Ook als de zon niet schijnt.

Maak een afspraak bij Life & Looks voor een vrijblijvend advise.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509