Huidverbetering met Valmont

Huidverbetering met Valmont

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt valmont mannen en vrouwen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Dit is cosmetica op basis van celtherapie.

Dit stimuleert het cel vernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.

Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid.

 

Valmont heeft zich omringt met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

Door de celtherapie onderscheidt valmont zich als exlusief product in de markt. De formules van de valmont productlijn zijn verrijkt met gletsjerwater dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraal gehalte bevordert gletsjer water de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijkafweersysteem gestimuleerd.

 

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:
  • Drievoudig DNA en RNA: deze staan bekend om anti-verouderende eigenschappen.
  • Natrium: houdt vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxidant.
  • Calcium: versterkt het membraam van de cel. Stimuleert de cel vernieuwing en versterkt het RNA en verlegt de werking van het DNA.
  • Magnesium: geeft energie.
  • Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
  • Peptides: deze staan bekend om de anti rimpelwerking.
  • Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging.

De weldaden van de valmont producten kan met het beste ervaren tijdens een van de valmont schoonheidsbehandelingen. Verbluffende resultaten worden behaald in de behandeling met het valmont collageenvlies masker.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509