Kalahari

Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle is opgericht door Carina Franck, een Zuid Afrikaanse vrouw die is opgegroeid op een boerderij in de Kalahari woestijn in Afrika. Ze bracht haar kindertijd door in de natuur, waar zij veel van oude geheimen van natuurlijke gezondheid en welzijn leerde kennen.

Ook ontwikkelde zij een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Verzorgingsproducten Kalahari €20,-

 

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers. Geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang. Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.

De producten van Kalahari zijn natuurlijk, worden niet getest op dieren, de meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar. En de producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen Glycol, Formaldyhede en minerale oliën.

Kalahari Lifestyle is maatschappelijk verantwoord. Door de aankoop van een Kalahari product steunt u zonder moeite het:

Kalahari Food Programme; deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families.

Medical Outreach programme; verschillende gemeenschappen ontvangen in heel Zuid Afrika gratis medische zorg.

Bead Project; bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund.

Micro Business Development; ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Dus u boekt prachtige resultaten met uw huid en tegelijkertijd boekt Kalahari prachtige resultaten in de maatschappij.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509