Microdermabrasie

Microdermabrasie met mesotherapie

Tijdens de microdermabrasie behandeling worden microkristallen op de huid gespoten. Hierdoor wordt een dun laagje dode huidcellen van de opperhuid verwijderd waardoor een jongere huidlaag aan de oppervlakte komt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en dat verstevigt de huid. Daarnaast neem de productie van elastine toe waardoor de huid gladder aanvoelt en weer een frisse uitstraling heeft. Door het behandelen van de huid na de microdermabrasie met ultrasone geluidsgolven worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen die vocht aan de huid onttrekken beter afgevoerd kunnen worden.

 

Na de behandeling kan de huid zelf weer vocht opnemen. Niet alleen de afvoer van afvalstoffen verbetert, ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt beter zodat de huidstructuur verbetert en genezingsprocessen versnellen. Het grote voordeel van een ultrasone behandeling is dat er een verhoogde opname van werkstoffen plaats vindt.

Bij Life & Looks worden de meest effectieve serums gebruikt voor een optimale huidverbetering die met ultrasone zeer diep de huid kunnen worden ingesluisd.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509