Simildiet beautybehandelingen

 

Simildiet beautybehandelingen

De beautybehandelingen met simildiet zijn professionele behandelingen voor elk huidprobleem.
- Acné en rosacea
- Huidversteviging en huidverbetering
- Photo-aging en verzorging
- Regenererend
- Depigmentatie

Omdat wij een zo goed mogelijk resultaat willen bereiken wordt iedere behandeling op uw huidtype afgestemd met de juiste peeling en het juiste serums. De beautybehandelingen van simeldiet geven net een beetje extra. Het doel van deze behandeling is “huidverbetering” en anti aging.

Om het beste resultaat en een zichtbare huidverbetering te verkrijgen zijn het gecombineerde behandelingen.

• Microdermabrassie
• Peeling
• Masker
• Mesotherapie
• Simil care post treatment mask

 

De peelingen van simildiet:

Azelan peel: toepasbaar bij de de acné, rosacea, grove porien of een vette huid.

Feruline peel: werkt op de doorbloeding, en kan ook pigmentvlekken of andere huid-oneffenheden doen minderen. Goede resultaten bij rokershuiden.

Mandelicpeel: huidversteviging en verbetering. Een liftende peeling voor een verslapte huid. Deze peeling werkt hydraterend en verstevigend en stimuleert de celvernieuwing.

Glycol peel: deze peeling werkt regenererend. Hij verwijdert dode huidcellen, verbetert de huidconditie, verbetert de PH waarde en vermindert rimpels.

 

De maskers van simildiet:

Gracia bio–cellulose mask: dit masker lift de huid, stimuleert de aanmaak van collageen, houdt 4x zoveel vocht en werkstoffen vast en verkoeld en kalmeert de huid na een intensieve behandeling.

Simildiet seaweed mask: een peel off alginaat masker wat de vochthuishouding reguleert, zuivert en talg absorbeert. Dit masker van hoogwaardig zeewier bevat vele mineralen. Deze stimuleren en zuiveren de huid.

Post treatment mask: dit masker kalmeert de huid na een intensieve behandeling. Het werkt herstellend, kalmerend, verzachtend en regenererend.

 

De serums van simildiet:

Facial anti-aging: een combinatie van zeer krachtige werkstoffen om de conditie in de diepere huidlagen te verbeteren. Het serum werkt op huidverbetering en ant-aging.

Simildiet DNA3: een zeer effectief anti-aging product. Het heeft zeer hydraterende eigenschappen en beschermt tevens tegen de afbraak van hyaluronzuur. Het bevat een hoogwaardig hyaluronzuur, daardoor voelt de huid gladder aan en veroorzaakt een mooi gevoel van stevigheid.

Musclebig serum: dit serum bevat elasine en collageen voor een huid verstevigend effect.

Hyaluronic acid 3%: de functie van dit serum is het optimale vochtgehalte van de huid te behouden, maakt collageen aan en verstevigt de elastine vezels.
Simildiet organic silicon 1%: dit serum verbetert de structurele elementen van het bindweefsel zoals elastine en collageen. Het werkt zeer effectief tegen het ontstaan van striae en cellulites.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509