Synergie skin

Synergie skin

Synergie is een Australisch cosmeceutisch bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en vitaliteit van de huid op lange termijn. Met het unieke concept en de kracht van clean science, produceren ze ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat u zich zeker voelt over uw huid, ongeacht uw leeftijd.

Synergie skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van toxische en schadelijke ingrediënten.

Terry’s Clean Science filosofie is daarom de kern van Synergie Skin. In het kort betekent dit dat de best mogelijke synthetische geproduceerde ingrediënten met de beste ingrediënten uit de natuur. Door meerdere bestanddelen te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine werken deze in synergie met elkaar om de huid op elke leeftijd doelgericht te verbeteren.

Synergie Skin biedt de garantie dat haar producten:

- De huid zichtbaar verbeteren
- Diep in de huid doordringen (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat
- Veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn

Synergie Skin is niet zomaar het zoveelste cosmeceutical merk. De cosmeceuticals worden geclassifiseerd als een ingrediënt dat kan leiden tot biologische veranderingen in de huid cellen. Het is geen “medisch middel” dat een dokters voorschrift vereist of een “ cosmetisch middel” dat geen biologische veranderingen in de huid veroorzaakt. De comeceuticals werken doelgericht door de huid diep te penetreren en daar de gewenste veranderingen te creëren.

Kom langs bij LIFE&LOOKS in Roermond voor een gratis en vrijblijvend advies.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509