Wish pro

WISHPro

WISHPro is een innovatie op gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huid verjongende behandeling.
WISHPro maakt gebruik van een state-of-art-technologie. Magnetic Infusion Technology is een geadvanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. WISHPro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elasine- en collageenproductie, levert broodnodige voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie.

WISHPro biedt een breed scala aan behandelopties perfect afgestemd op uw individuele behoefte. De WISHPro techniek is aanbevolen voor zowel de probleemhuid, de verstikte huid ( door vervuiling of roken ) als voor de rijpe huid waarbij een direct anti-aging effect gewenst is.

WISHPro is geschikt voor elk huidtype en elke behoefte en biedt de volgende behandelopties:

- Huidverjonging
- Huidvernieuwing
- Vette-en problematische huid
- Acnehuid
- Kalmeren van droge gevoelige en geïrriteerde huid

Na 1 behandeling zie je al effect; lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid voelt steviger en elastischer aan en heeft een mooie natuurlijke glans.
Voor een zichtbaar en langdurig resultaat adviseren wij een behandelkuur van 6 tot 8 wekelijkse behandelingen. Het resultaat na een kuur houdt 3 tot 6 maanden aan.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509