Injectables

Fillers / hyaluronzuur

Een filler/ hyaluronzuur is een materiaal om nieuw volume te geven en om rimpels te verzachten. Door het injecteren ervan komt de huid plaatselijk op meer spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels en geeft volume herstel.
Hyaluronzuur is een perfecte natuurlijke filler die gebruikt wordt voor rimpelbehandelingen, volumecorrecties en corrigeren van contouren. Het is een materiaal wat in de natuur voorkomt in kraakbeen. Omdat het lichaamseigen is komen allergische reacties niet voor. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor, daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume.

Lees hier meer over Fillers/ hyaluronzuur.

Prophilo

Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie.

Heeft u een verslapte huid en zou deze graag gelift willen zien? Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Huidverstrakking zou dan uitkomst bieden.

 

Lees hier meer over Prophilo.

Radiesse dermafiller

Injectable voor een natuurlijke uitstraling

Radiesse is een unieke injectable gemaakt van synthetische calcium-hydroxylapiet ( CaHa) microdeeltjes in een gel op waterbasis.
Omdat radiesse biocompatibel is, is er voorafgaand aan de behandeling geen allergie test nodig. Radiesse wordt door een dunne naald onder het huid oppervlak geïnjecteerd. Tijdens de behandeling kan eventueel gebruik worden gemaakt van lokale verdoving. De behandeling met radiesse is over het algemeen eenvoudig en comfortabel.

U heeft een onmiddellijk resultaat na de behandeling. Na de injectie met radiesse stimuleren de CaHa-microdeeltjes de productie van het eigen lichaamscollageen.

Lees hier meer over Radiesse dermafiller.

Liquid facelift

Als u geen operatie wilt, maar er wel beter uit wilt zien is de liquid facelift een uitkomst voor u. Hierbij wordt met radiesse vulling en volume aan uw gezicht gegeven waar deze verdwenen is. En kan de huid dikker worden omdat deze injectable collageenvezel stimuleert.

Radiesse is geen permanente filler, maar het resultaat blijft wel lang. Dat wil zeggen het resultaat blijft meestal langer dan een jaar. U kunt ook komen voor een zogenaamde touch-up indien u het resultaat wenst te behouden.
Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen.

Lees hier meer over Liquid facelift.

XL hair behandeling tegen haaruitval

Haaruitval is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. XL Hair biedt een oplossing om dit probleem aan te pakken.

- Stopt haaruitval
- Pijnloze behandeling
- Geschikt voor zowel mannen en vrouwen

Lees hier meer over XL Hair behandelingen.

 

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509