Fillers / Hyaluronzuur

Fillers / Hyaluronzuur

Een filler/ hyaluronzuur is een materiaal om nieuw volume te geven en om rimpels te verzachten. Door het injecteren ervan komt de huid plaatselijk op meer spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels en geeft volume herstel.

Hyaluronzuur is een perfecte natuurlijke filler die gebruikt wordt voor rimpelbehandelingen, volumecorrecties en corrigeren van contouren. Het is een materiaal wat in de natuur voorkomt in kraakbeen. Omdat het lichaamseigen is komen allergische reacties niet voor. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor, daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume.

Het effect van hyaluronzuur is afhankelijk van het soort hyaluronzuur dat gebruikt wordt. Hoe stroperiger het hyaluronzuur hoe langer het effect van de behandeling zichtbaar is. Hyaluronzuur bestaat in een groot aantal varieteiten zodat er voor elke indicatie een ideale filler voorhanden is.

Hoe lang een behandeling zijn resultaat behoudt is individueel en is afhankelijk van veel factoren zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl, en spieractiviteit.
De ervaring leert dat hyaluronzuur soms een jaar, of langer effect behoudt bij een rimpelbehandeling. De meeste patienten kiezen 9 tot 12 maanden na de eerste behandeling voor een vervolgbehandeling.

 

Hyaluronzuur wordt gebruikt bij:

- Kraaienpootjes
- Rokersrimpels rond de mond
- Neuslippen plooien
- Decolleté
- Horizontale liplijnen
- Groeven en/of putjes in de kin
- Lipcontour
- Lipvolume
- Marionetteplooien/ afhangende mondhhoeken
- Volume herstel oorlellen
- Verjongen van de handen

Een rimpelbehandeling met een hyaluronzuur filler is duurzaam maar niet permanent ( LIFE&LOOKS gebruikt geen permanente fillers). Wij werken hier uitsluitend met de fillers van de firma MERZ.
Na de behandeling kunt u meteen weer aan het sociale leven deelnemen. Er kan eventueel wat roodheid rondom de insteekopeningetjes en zwelling van de zeer fijne injectie naald ontstaan. U mag deze direct camoufleren.

Bij LIFE&LOOKS in Roermond kunt u terecht voor een persoonlijk behandelplan aan de hand van uw wensen en verwachtingen.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509