Liquid facelift

Liquid facelift

Als u geen operatie wilt, maar er wel beter uit wilt zien is de liquid facelift een uitkomst voor u. Hierbij wordt met radiesse vulling en volume aan uw gezicht gegeven waar deze verdwenen is. En kan de huid dikker worden omdat deze injectable collageenvezel stimuleert.

Radiesse is geen permanente filler, maar het resultaat blijft wel lang. Dat wil zeggen het resultaat blijft meestal langer dan een jaar. U kunt ook komen voor een zogenaamde touch-up indien u het resultaat wenst te behouden.
Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen.

Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Het resultaat is een natuurlijk, jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer terug zijn omdat je niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat veranderd.

Bij LIFE&LOOKS Roermond krijgt u een full face behandeling die er voor zorgt dat uw eigen schoonheid wordt behouden en versterkt.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult met onze arts.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509