Prophilo

Prophilo

Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie.

Heeft u een verslapte huid en zou deze graag gelift willen zien? Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Huidverstrakking zou dan uitkomst bieden.

Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire PLEXR methode. Alhoewel met PLEXR ook uitstekende resultaten geboekt kunnen worden, is Profhilo een uitstekend alternatief. Een behandeling met profhilo kent bovendien nauwelijks een hersteltijd.

De behandeling met de fillers van Profhilo.

De behandeling is eenvoudig: op dag 1, dag 30 en dag 90 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 3 maanden is het effect waarneembaar.

Met Profhilo® kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten doorgaans langer durend.

Profhilo- de filler waarmee op natuurlijk wijze huidverstrakking kan worden bereikt:
- Huidverstrakking van de handen
- Huidverstrakking van de armen
- Huidverstrakking bij een slappe hals en nek

Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur.

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.

"Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen."

Lees hier meer over de behandeling en de nazorg.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509