Radiesse dermafiller

Radiesse dermafiller

Injectable voor een natuurlijke uitstraling

Radiesse is een unieke injectable gemaakt van synthetische calcium-hydroxylapiet ( CaHa) microdeeltjes in een gel op waterbasis.
Omdat radiesse biocompatibel is, is er voorafgaand aan de behandeling geen allergie test nodig. Radiesse wordt door een dunne naald onder het huid oppervlak geïnjecteerd. Tijdens de behandeling kan eventueel gebruik worden gemaakt van lokale verdoving. De behandeling met radiesse is over het algemeen eenvoudig en comfortabel.

U heeft een onmiddellijk resultaat na de behandeling. Na de injectie met radiesse stimuleren de CaHa-microdeeltjes de productie van het eigen lichaamscollageen.

Meestal wordt het resultaat al na een behandeling bereikt . Radiesse is biologisch afbreekbaar en wordt daarom in de loop van de tijd veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. De resultaten zijn meestal een jaar of langer zichtbaar. Er is een zeer hoge tevredenheid bij huidige gebruikers.

Radiesse zorgt voor een natuurlijke jeugdige uitstraling. Als u er jonger en uitgerust uit wilt zien, uw gelaatstrekken wilt verfraaien en uw zelfvertrouwen wilt vergroten zonder een ingrijpende operatie, dan is een behandeling bij LIFE&LOOKS in Roermond de oplossing voor u zonder uw natuurlijke uitstraling te verliezen.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509