Nieuw

XL hair behandeling tegen haaruitval

Haaruitval is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. XL Hair biedt een oplossing om dit probleem aan te pakken.
- Stopt haaruitval
- Pijnloze behandeling
- Geschikt voor zowel mannen en vrouwen

Met XL Hair bieden wij u een behandeling waarmee haarfollikels gevoed worden, haaruitval stopt en uw haar wordt voller. Uw haarfollikels worden weer gezonder waardoor ze meer haren gaan produceren. Deze behandeling is geschikt voor u wanneer er nog haarfollikels aanwezig zijn.

Lees hier meer over XL hair behandelingen.

Massage

Mooi voelen - Mooi zijn   &   Goed voelen

Massage brengt lichaam en geest in balans. Regelmatige massage verhoogt weerstand, zorgt voor meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in uw lichaam. Tijdens een massage worden overtollige spanning en afvalstoffen afgevoerd waardoor u weer lekker in uw vel zit. Of u nu klachten heeft of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor iedereen.

*) Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 dé examen- en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie voor sport- en wellnessmasseurs van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509