Nieuw

BODYfit training

Het programma in de BODYfit-warmtecabine is afhankelijk van waar jij wilt afvallen. De oefeningen stemmen wij af op de zones die jij aangeeft tijdens het intakegesprek. De BODYfit-warmtecabine is verwarmd met infrarood.

De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak. Alle voordelen op een rij: sneller afvallen, minder spierpijn en verminderd risico op blessures. Ook cellulitis wordt aangepakt door de infraroodstralen, doordat deze doordringen in je onderhuidse vetweefsel en daar de vergrote vetcellen verkleinen.En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief!

Lees hier meer over Bodyfit training.

XL hair behandeling tegen haaruitval

Haaruitval is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. XL Hair biedt een oplossing om dit probleem aan te pakken.
- Stopt haaruitval
- Pijnloze behandeling
- Geschikt voor zowel mannen en vrouwen

Met XL Hair bieden wij u een behandeling waarmee haarfollikels gevoed worden, haaruitval stopt en uw haar wordt voller. Uw haarfollikels worden weer gezonder waardoor ze meer haren gaan produceren. Deze behandeling is geschikt voor u wanneer er nog haarfollikels aanwezig zijn.

Lees hier meer over XL hair behandelingen.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509