Bodyfit training

Bodyfit training

Nieuw vanaf januari 2019

Het programma in de BODYfit-warmtecabine is afhankelijk van waar jij wilt afvallen. De oefeningen stemmen wij af op de zones die jij aangeeft tijdens het intakegesprek. De BODYfit-warmtecabine is verwarmd met infrarood.
De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak. Alle voordelen op een rij: sneller afvallen, minder spierpijn en verminderd risico op blessures. Ook cellulitis wordt aangepakt door de infraroodstralen, doordat deze doordringen in je onderhuidse vetweefsel en daar de vergrote vetcellen verkleinen.

En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief!

Bioteine & voeding

Samen kijken we naar jouw eetpatroon en stellen een plan van aanpak op. Wij werken op basis van gezonde voeding, ondersteund door de 100%  natuurlijke producten van Bioteine. Het uitgangspunt is het aanvoeren van alle bouwstenen die zorgen voor een optimale stofwisseling en vetverbranding.

"FITTER LIJF & BEWUSTE VOEDING GEEFT EEN POSITIEVE MINDSET..."

Coaching & meting

Het interactieve weegsysteem zorgt voor de juiste informatie. Wekelijks wordt er een body composition analyse gemaakt om de exacte samenstelling van het lichaam vast te stellen. Er wordt gekeken naar onder meer gewicht, vetvrije massa, spiermassa en stofwisselingsleeftijd. Daarnaast meten we ook maandelijks je centimeterverlies. Samen houden we de focus op de doelstellingen en sturen we bij waar nodig!

Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen, werken we alleen op afspraak. De basis voor het maximale resultaat.

Bel voor een gratis proefles!

0031 (0)6-28091047