Laserbehandelingen

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen bij Life&Looks worden gedaan door het bedrijf Cosmetique Totale. De huidtherapeuten zijn 1 keer in de 6-8 weken aanwezig bij Life&Looks in Roermond.

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, en huidverbetering. De huidtherapeuten behandelen op meer dan 200 locaties in heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van de hoogwaardige medische behandelmethoden bij hem of haar in de buurt.

 

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Laserontharen

Wilt u graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserontharen de perfecte oplossing voor u. Bent u het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu uw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kunt u haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van uw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen.

 

Pigmentvlekken verwijderen

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken met verschillende lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeut kan u tijdens het gratis intake gesprek informeren over wat de beste methode voor u is om pigmentvlekken te verwijderen.

 

Kalknagels laseren

Heeft u last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat u echt van de kalknagel af bent. Wilt u uw kalknagels laten laseren? U kunt hiervoor bij ons in de salon terecht voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Bent u geïnteresseerd in een van de behandelingen van Cosmetique Totale? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een huidtherapeut bij ons in de salon. Bel 085-9022080 of kijk voor meer informatie op www.cosmetique-totale.nl.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509