Tanden bleken

Tanden bleken

Uw gezicht is het eerste wat mensen te zien krijgen en een stralende lach met natuurlijke witte tanden is wat men onthoud.
Het tanden bleken bij LIFE&LOOKS is geheel veilig voor uw gebit dankzij de innovatieve formule van de bleekgel zonder peroxide. Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees.

Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een carmabideperoxide of peroxide vrije tandenbleekgel. In een peroxide gel zit een zuiveringszout dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat. Uw tanden zullen ook door deze gel witter worden. Om het oxidatie proces te versnellen maken we bij LIFE&LOOKS gebruik van een speciale laserlamp.

Na een behandeling heeft u al resultaat. Echter de staat van het gebit is net zo belangrijk. Rookt u, drinkt u veel koffie of rode wijn, dan is het mogelijk dat u meerdere behandelingen nodig heeft. Dit wordt allemaal tijdens een intake gesprek met u besproken voorafgaand aan de behandeling. Bij de een worden de tanden witter dan bij de ander. Het resultaat is bij iedereen anders. Wij kunnen niet witter bleken dan uw eigen tandkleur.

De behandeling kan door iedereen gebruikt worden behalve door mensen met een vals gebit, kronen zijn wel oké.
Na de behandeling mogen je tanden 24 uur niet in contact komen met kleurstoffen. De eerste 6 uur na de behandeling mag er niets gegeten of gedronken worden behalve groene thee en water. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden niet te roken.

Maak een afspraak bij LIFE&LOOKS in Roermond voor een gratis consult.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509