Peelings

Facial Stimulation Peel

De Facial Stimulation Peel is breed inzetbaar en is voor ieder huidtype geschikt.
Heeft uw huid behoefte aan een snelle maar diepgaande opfrisbeurt dan is deze peeling een goede behandeling voor u. voor een optimaal resultaat wordt het aangeraden om deze peeling 5 maal uit te voeren met een tussennpozen van 3 weken.

Lees hier meer over Facial Stimulation Peel.

TCA peeling

Een TCA peeling ( trichloorazijnzuur) is een chemische peeling die de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden verminderd. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen.

Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Na peeling wordt de huid behandeld met een Post Peel Mask, dit masker zorgt ervoor dat de pijn verdwijnt en het voorkomt ontstekingen van de huid.
Na de behandeling zal de huid rood zijn, voelt trekkerig en er kan een lichte zwelling optreden.

Lees hier over TCA peeling.

VI peel

VI peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend- peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid van binnenuit opbouwt!

Lees hier meer over VI peel.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509