TCA Peeling

TCA Peeling

Een TCA peeling ( trichloorazijnzuur) is een chemische peeling die de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden verminderd. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen.

Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Na peeling wordt de huid behandeld met een Post Peel Mask, dit masker zorgt ervoor dat de pijn verdwijnt en het voorkomt ontstekingen van de huid.
Na de behandeling zal de huid rood zijn, voelt trekkerig en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘”barsten “ waarna u zult vervellen en de huid schilferig kan zijn, het vervellen kan enkele dagen aanhouden. Een nieuwe huid is op dat moment in aanmaak. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

De TCA peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmasker, en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA peeling.
De effecten van de TCA Peeling zijn:

- Frissere en jongere uitstraling van de huid
- Verbetering van de conditie van de huid
- Verbetering huidstructuur, verfijnen van poriën
- Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

De behandeling wordt uitgevoerd door de arts van LIVE&LOOKS Roermond.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis consult.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509