VI peel

VI peel

VI peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend- peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid van binnenuit opbouwt!

De VI Peel is door de unieke samenstelling perfect afgestemd op het behandelen van vele huidindicaties zoals, huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.
Met de nazorgkit behaald u een snel resultaat. In deze post-peel-kit pre-soaked towelettes. Deze towelettes geven de huid een extra intensieve boots na een VI Peel behandelingen stimuleren de exfoliatie van de huid.

Het gebruik van de post-peel thuisbehandelingen start op de eerste dag van de peel behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling.
Behandelindicaties:

  • Anti-aging, rimpels en lijntjes verminderen, verbetert de huidstructuur en stimuleert de productie van collageen.
  • Acne, onzuiverheden en littekens, zuivert de poriën, remt de bacterie groei, regenereert en beschermt de huid.
  • Hyperpigmentatie, opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post inflammatoire hyperpigmentatie, pigment-stoornissen en hyperpigmentie.
  • Gevoelige huid, rosacea, exzeem en psoriasis.

Kom langs bij LIFE&LOOKS in Roermond voor een vrijblijvend en gratis consult.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509