sapbar

Sapbar vannu

Huidverbetering bereiken we door goed voor ons zelf zorgen

Zowel van buitenaf door behandelingen afgestemd op uw huid(probleem) als van binnenuit door de juiste voeding tot ons te nemen. Dit is echter niet altijd genoeg.
Met de Sapkuur van Sapbar vannu breng je je lichaam in balans. Hierdoor is je lichaam in staat bouwstoffen uit de voeding weer goed op te nemen.
Dit resulteert in een verbeterde voedingsopname en dus in een goede spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

6 redenen om de sapkuur vannu te starten:

- Maximale huidverbetering
- Straal van binnen en van buiten
- Geen opgeblazen gevoel meer
- Verlies van een paar kilo’s
- Meer energie
- Je voelt je gezond

Ervaar de kracht van gezond koudgeperste groentesappen

Cold-pressed juices zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced.
Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken. Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

Lees hier meer over Sapbar VANNU.

Maak nu direct een afspraak!

bel 0031 (0)6 41854509